Aydınlanma Okulları 4. oturumuyla devam ediyor: Tarihe Doğru Bakmak

Yeni bir ülkenin, sosyalist bir Türkiye’nin liselerde mücadelesini yürüten Sosyalist Liseliler, Aydınlanma Okulları'nın son oturumunda buluşuyor.

Aydınlanma Okulları 4. oturumuyla devam ediyor: Tarihe Doğru Bakmak

Liseli gençliğin okuyup, araştırıp, gerçekleri öğrendiği Aydınlanma Okulları 4. oturumuna hazırlanıyor.

Aydınlanma Okulları’nın 4. oturumunda ‘’ Tarihe Doğru Bakmak’’ başlığı altında liseliler, ‘’ Osmanlı’dan Türkiye’ye tarih nasıl okunmalı?’’ ve ‘’ Türkiye’nin düzeni nedir?’’ konularını konuşacaklar. 24 Ocak saat 20:00’da zoom üzerinden gerçekleştirilecek oturuma Sosyalist Liseliler, tüm sıra arkadaşlarını davet ediyor.

Yeni bir ülkenin, sosyalist bir Türkiye’nin liselerde mücadelesini yürüten Sosyalist Liseliler, Aydınlanma Okulları için yayımladıkları programın son oturumunda buluşuyor. Aydınlanma Okulları’nın önceki oturumlarında, “Karanlıklar Nasıl Aydınlanır?’’, ‘’Rotayı Doğru Belirlemek’’ ve ‘’Devrimler Tarihi” başlıkları gerçekleştirilmişti.

Oturumlara katılmak isteyenler için oluşturulmuş bir kayıt formu da bulunuyor. Aydınlanma Okulları’na katılmak ve Sosyalist Liseliler’in çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen liseliler 0532 201 0616 no’lu telefonla temasa geçebilir ve aşağıdaki kayıt formunu doldurabilir.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEcBxPTtOKTNshXLyDU7ion3nebTTtorxykmPypGE8JxoSyw/viewform