Aydınlanma Okulları 3. oturumlarıyla devam ediyor!

Liseliler tarafından düzenlenen Aydınlanma Okulları’nda yan yana gelerek okumaya, üretmeye, tartışmaya ve yeni bir ülke kavgasını yükseltmeye devam ediyor. Sosyalist Liseliler tarafından düzenlenen Aydınlanma Okulları'nda gençlik, 24-29 Kasım arasında düzenlenecek 3. oturumda buluşuyor.

Aydınlanma Okulları 3. oturumlarıyla devam ediyor!

 

Liseli gençliğin sisteme karşı düşündüğü, ürettiği ve sorguladığı Aydınlanma Okulları’nın 3. oturumları duyuruldu.

Yeni bir ülke, sosyalist bir Türkiye mücadelesini yükselten Sosyalist Liseliler’in düzenlediği Aydınlanma Okulları, İstanbul’da 3. oturumlarını düzenlemeye hazırlanıyor. İstanbul’un 12 bölgesinde düzenlenecek olan Aydınlanma Okulları, çeşitli başlıklarda düzenlenecek.

Sosyalist Liseliler’in düzenlediği Aydınlanma Okulları umudu büyütüyor. Geçtiğimiz oturumlarda İstanbul’da 9 bölgede oturum düzenleyen Sosyalist Liseliler, 3. oturumda İstanbul’un 12 bölgesinde liseli gençlikle buluşacak. Liseli gençliğin yoğun ilgisi ve katılımıyla toplanan Aydınlanma Okulları liselerde emeğin, bilimin ve laikliğin sesi olmaya devam edecek.

Aydınlanma Okulları, Şirinevler’de ‘’Nedir Bu Dünyanın Düzeni?’’, Sultangazi’de ‘’Cumhuriyet Nedir?’’, Avcılar’da ve Çekmeköy’de ‘’Devrimler Tarihi’’, Bakırköy’de ‘İnsanlığın Serüvenini Anlamak’’, Kartal’da ‘’Birey ve Örgütlü Mücadele’’, Sancaktepe’de ‘’Nedir Bu Dünyanın Düzeni?’’, Eyüp, Tuzla ve Kadıköy’de ‘’Türkiye’de Sosyalist Devrim Mümkün Mü?’’, Şişli’de ‘’Düzen Partilerine Umut Bağlanır Mı?’’ başlıklarında yapılacak.

Aydınlanma Okulları’na katılmak veya Sosyalist Liseliler’in çalışmalarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir ya da 05334245334no’lu temasa geçebilir ve aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

https://forms.gle/exDHtvtBKcAkmKVg8

Sosyalist Liseliler’in 3. Oturumunu duyurduğu görsel şöyle: