Aşıda öncelikli olanlar kapsamının dışında kalan Melih Gökçek koronavirüs aşısı oldu

Türkiye'de geçen hafta başlayan aşılamada, sırasını beklemeyen ‘imtiyazlılar' aşı olmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı,  aşıda öncelikli olanların listesini paylaşmıştı. Aktif bir görevi bulunmayan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bugün koronavirüs aşısı olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Aşıda öncelikli olanlar kapsamının dışında kalan Melih Gökçek koronavirüs aşısı oldu

Türkiye’de geçen hafta başlayan aşılamada, sırasını beklemeyen ‘imtiyazlılar’ aşı olmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı,  aşıda öncelikli olanların listesini paylaşmıştı. Aktif bir görevi bulunmayan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bugün koronavirüs aşısı olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

72 yaşındaki Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 66 yaşındaki eşi Nevin Gökçek ile birlikte koronavirüs aşısı yaptırdığını açıkladı.

Fotoğraf da paylaşan Gökçek, “Bu da aşı hatırası. Rabbim tüm hasta olanlara acil şifalar versin, bundan sonra da hiç kimseyi hasatalıkla imtihan etmesin, ülkemizi ve dünyayı bir an önce selamete çıkarsın inşaallah…” ifadelerini kullandı.