Armağan Çağlayan'dan RTÜK'e tepki: Gündüz kuşağı programlarına çıkan aileler ‘ithal’ mi ?

RTÜK'ün gündüz kuşağı programlarıyla ilgili gönderdiği uyarı yazısını Armağan Çağlayan değerlendirdi. Sosyal medya hesabından tivit atan Çağlayan, "Türk aile yapısına’ uyumadığını söylemiş. E o programlar çıkan aileler ‘ithal’ mi? Ocak ayına hepsi kalkar. Yapımcılar şimdi kara kara yeni format arıyor" dedi.

Armağan Çağlayan'dan RTÜK'e tepki: Gündüz kuşağı programlarına çıkan aileler ‘ithal’ mi ?

RTÜK, gündüz kuşağı programlarını yayınlayan ana akım medya kanallarına yönelik ihtar mektubu göndermiş, bu mektupta gündüz kuşağı programlarının ”genel ahlaka ve Türk aile yapısına uygun yayın yapmadıklarını” yönünde uyarılarda bulunmuştu.

Armağan Çağlayan, RTÜK’ün gündüz kuşağı programlarıyla ilgili gönderdiği uyarı yazısını değerlendirdi. Çağlayan, “RTÜK gündüz programları için bütün kanalları uyarmış. Ekrana çıkan vakaların ‘Türk aile yapısına’ uyumadığını söylemiş. E o programlar çıkan aileler ‘ithal’ mi?” dedi.

Armağan Çağlayan, gündüz programları için yedi kanala uyarı yazısı gönderen Radyo Televizyon Üst Kurulu’nu (RTÜK) eleştirdi.

Çağlayan, “RTÜK gündüz programları için bütün kanalları uyarmış. Ekrana çıkan vakaların ‘Türk aile yapısına’ uyumadığını söylemiş. E o programlar çıkan aileler ‘ithal’ mi? Ocak ayına hepsi kalkar. Yapımcılar şimdi kara kara yeni format arıyor” dedi.