Akşener'den Sedat Peker'in iddialarına ilk yorum

"İddialar çok vahim. Ortaya çıkanlar tam bir rezalet. Bu iç içe geçmişlik, hele kokain meselesi. Bir devletin derini, sığı olmaz"

Akşener'den Sedat Peker'in iddialarına ilk yorum

Sedat Peker’in eski siyasetçiler, AKP’li isimler ve ‘derin devlet’ ile onların medya ayağına ilişkin iddialarına İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den de ilk yorum geldi.

Karar Tv’ye konuk olan Akşener “İddialar çok vahim. Ortaya çıkanlar tam bir rezalet. Bu iç içe geçmişlik, hele kokain meselesi. Bir devletin derini, sığı olmaz” ifadelerini kullandı.

Akşener “Çok vahim. Rezalet. Bu iç içe geçmişlik, hele kokain meselesi. Bir devletin derini, sığı olmaz. Bir devlet, devlettir; kanundur, hukuktur, demokrasidir, kurumdur ve kurallardır” sözleriyle devam etti.

“HELE KOKAİN MESELESİ…”

Akşener, şunları söyledi:

“Çok vahim. Herkes gibi ben de izledim. İkisini de izledim ama hayır bu rezalet. Bu iç içe geçmişlik. Hele kokain meselesi. İnsanların kavgalarının arka planını anlıyorsunuz, korkunç. Bir devletin derini, sığı olmaz be kardeşim. Bir devlet devlettir; kanundur, hukuktur, demokrasidir, kurumdur ve kurallardır. Mesela Sayın Soylu’nun, o gargaraya geldi gitti. CHP’li milletvekillerine parmağını sallayarak dediği bir şey var.”

Organize örgüt lideri Sedat Peker, sosyal medya üzerinden yayınladığı peş peşe videolar ile hem eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar hem de oğlu AKP Elazığ Milletvekili Tolga Ağar ile ilgili kimi iddiaları dile getirmişti.

Peker, yayınladığı ilk videoyu “Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır” notuyla paylaşmıştı.

Peker, ikinci bir video daha yayınlayarak Ağar ailesine yönelik suçlamalarına yenilerini eklemişti.

AKP Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, Sedat Peker’in kendisi hakkında gündeme getirdiği iddialarla ilgili açıklama yapmıştı, “Kendi siyasi hesaplarına suç örgütü mensubunun beyanlarını dayanak yapmaya çalışanları kamuoyu vicdanına havale ediyorum. Türkiye’de herkes herkesi tanır, bilir ve değerlendirir” demişti.