AKP'nin kayyım rektörüne Deva Partili yardımcı!

Deva Partili isim AKP'nin kayyım rektörü Melih Bulu'nun yardımcısı oldu...

AKP'nin kayyım rektörüne Deva Partili yardımcı!

Deva Partili isim AKP’nin kayyım rektörü Melih Bulu’nun yardımcısı oldu…

Atanmış rektör Prof. Dr. Melih Bulu’nun yardımcısı, Ali Babacan’ın Deva Partisi kurucularından Oğuzhan Aygören oldu.

Prof. Dr. Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olmasına karşı protestolar devam ederken, Bulu’nun yardımcılığını ve danışmanlığını üstlenecek isimler de belli oldu.

Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu’nun Rektör Yardımcısı, Uluslararası Ticaret Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Aygören’in de Rektör Danışmanı olarak görevlendirildiği bildirildi. Yeni Rektör Melih Bulu’nun tepkilerden ötürü yardımcı bulamadığı iddiaları gündeme gelmişti.

Bulu tarafından bugün üniversite birimlerine gönderilen “Rektör Yardımcısı ve Danışmanı” konulu yazıda şu ifadeler kullanıldı:

“2547 Sayılı Kanunun 13. Maddesi uyarınca Üniversitemiz Rektör Yardımcılığı görevine Prof. Dr. Gürkan S. Kumbaroğlu atanmıştır. Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan Aygören ise Rektör Danışmanlığı görevini yürütmek üzere görevlendirilmiştir. Bilgi ve gereğini saygılarımla rica ederim.”

Rektör danışmanı olan Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Aygören Deva Partisi kurucular kurulu üyesi olmasıyla tanınıyor. Aygören’in özgeçmişi de DEVA Partisinin internet sitesinde yer alıyor.