AKP'nin 'Etik' Kurulu başkanı, Soylu'ya zehir kullanımını önerdi!

Gazeteci Erk Acarer'i sosyal medyada hedef alan Bakan Süleyman Soylu'ya, AKP'nin Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, zehir kullanımını önerdi.

AKP'nin 'Etik' Kurulu başkanı, Soylu'ya zehir kullanımını önerdi!

2 milyar dolarla kayıplara karışan Thodex’in kurucusu Fatih Özer’in yer aldığı fotoğraftaki üçüncü ismin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yeğeni olduğu ortaya çıkmıştı.

Gazeteci Erk Acarer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Abi kardeş İngiltere’de dil eğitimi aldılar. Her gece kulüplerde, alkollü partilerde takılırlardı. Burada dinci orada cluber… Dayılarına çekmişler, o da DP yıllarında don alır, otel barından Miller içer partiye ödetirdi. Yalan, riya, sahtekarlık. Ne güzel şeysin Siyasal İslam” ifadelerini kullanmıştı.

Soylu gazeteci Acarer’e yanıt olarak, “Parası nereden ödendiği bilinen ve onlara oynayan soytarısın. İki kardeşten biri, hiç İngiltere’ye gitmedi. Diğerini lösemi tedavisinden sonra 6 aylığına ben gönderdim. İki genç de ağızlarına alkol sürmemiştir. Senin gibi soytarılar için bunların hiçbir önemi yok” ifadelerini kullandı.

AKP’nin Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, Soylu’ya zehir önerdi. Erkek Acarer’e verilen yanıtın altına yorum yapan AKP’li Aydın, “Soyun ve sülalen ile gurur duyuyoruz sayın Soylu bakanım; paçana dalanların ödülü onlara cevap değil striknin (C²0 H²² N² O²) olmalı” diyerek zehir önerdi.