AKP'li vekilden hastanede koronavirüs tedavisi gören müftüye 'geçmiş olsun' ziyareti!

Tepkiler üzerine paylaşımını kaldıran AKP'li vekil, haberin ardından yaptığı açıklamada “korona” ifadesini sehven kullanıldığını belirterek, hastanın testinin negatif olduğunu ifade etti.

AKP'li vekilden hastanede koronavirüs tedavisi gören müftüye 'geçmiş olsun' ziyareti!

Ülkenin dört bir yanında gerçekleştirdiği kongrelerle koronavirüs yayma merkezi haline gelen AKP yine ‘pes’ dedirtti. AKP’li milletvekili Süleyman Karaman, hastanede koronavirüs tedavisi gören Erzincan Müftüsü Burhan Çakır’ı ziyaret ederken, çektiği fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaştı.

AKP Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman Covid-19 tedavisi nedeniyle Ankara Şehir Hastanesi’nde yatan Erzincan Müftüsü Burhan Çakır’ı ziyaret etii.

AKP’li vekil bu ziyaretini de Çakır’ın yatağının başında hastanede görevli Prof. Dr. Selami Akkuş’la birlikte fotoğraf çekilerek taçlandırdı.

Gelen tepkilerin ardından yaptığı açıklamada “korona” ifadesini sehven kullanıldığını belirten AKP’li vekil hastanın testinin negatif olduğunu ve Covid sonrası rehabilitasyon için tedavi gördüğünü belirtti.

O anların fotoğrafını Twitter hesabından paylaşan AKP’li vekil şunları yazdı:

“Kıymetli hocamız Sayın Prof. Dr. Selami AKKUŞ ile birlikte, Covid rahatsızlığı nedeniyle Ankara Şehir Hastanesinde tedavisi devam eden, değerli Erzincan Müftümüz Sn.Burhan Çakır bey’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine Rabbimden acil şifalar diliyorum”

‘SEHVEN’ AÇIKLAMASI

Gelen tepkiler üzerine paylaşımı kaldıran AKP’li vekil haberin ardından açıklama yaparak, “korona” ifadesini sehven kullanıldığını belirterek, hastanın testinin negatif olduğunu ve COVID sonrası rehabilitasyon için tedavi gördüğünü belirtti.

AKP’li Karaman’ın açıklaması şöyle:

“Ankara Şehir Hastanesi – Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde Covid hastalığı geçirdikten sonra hastalarımızın yaşadığı nörolojik veya akciğer sorunlara bağlı hareket sistemi veya yürüme sorunlarına yönelik post-covid rehabilitasyon servisi vardır. Pcr (-) leşen, ancak yürüme ve solunum sorunları nedeniyle rehabilitasyonu gereken hastalar yatırılmaktadır.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde aktif covid hastası yoktur.

Kovid sonrası rehabilitasyon yapılmaktadır. Ziyareti yapılan hastamız da aktif kovid hastası olmayıp, rehabilitasyon amaçlı takip edilmektedir.

İl Müftümüz Sayın Burhan Çakır’ın Covit Hastalığı negatife döndükten sonra Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde ziyaretimiz gerçekleşmiştir.

Sayfamızda öncesinde yaptığımız paylaşımda İl Müftümüzün Covid Hastası Olduğu sehven yazılmıştır.

Erzincan İl Müftümüz Sayın Burhan Çakır’a ve Tüm hastalarımıza Rabbimden Şifalar Diliyorum.”