AKP'li Savacak'ın 'çuval çuval para' iddiasına AKP'li Beyazgül'den yanıt: Hazreti Nuh Aleyhisselam da hanımıyla aynı çatı altındaydı

AKP'li Beyazgül, suçlamaları yapanın AKP il yöneticisi olmasına ilişkin, "Hazreti Nuh Aleyhisselam da hanımıyla aynı çatı altındaydı. Biri boğuldu biri gitti" ifadelerini kullandı.

AKP'li Savacak'ın 'çuval çuval para' iddiasına AKP'li Beyazgül'den yanıt: Hazreti Nuh Aleyhisselam da hanımıyla aynı çatı altındaydı

AKP’li Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kendisine yönelik partisinin il yöneticisi tarafından yapılan yolsuzluk iddialarına yanıt verdi.

Belediye binasında basın toplantısı düzenleyen AKP’li Beyazgül, “Kimin bireysel çıkarına dokunduysam, kimin rantına dokunduysam aileme, çocuklarıma, şahsıma iftira atmaya kalkıyor. Yazık ya! Konu nedir? Açıksu Caddesi’nde yol açıyoruz. Yol üzerinde yeşil alan üzerinde bir kıraathane var. Bu kıraathane hakkı ödenerek kamulaştırıldı. Bitti. Başka ne var? Efendim iki yakınımı işe alacaksın. Olur mu?” ifadelerini kullandı.

Oğluna iftira atıldığını öne süren Beyazgül, “Niye oğluma iftira atıyorlar? Her gün savcılıktan iftiralarla ilgili belge geliyor. Şahıslara diyorum, söylediklerinizi ispatlayın. İftira atmıyorsanız gidin ispat edin o zaman. Bana aileme iftara atmalarını bıraksınlar. Benim de ailemin de vicdanı var. Siz benim yakınlarımdan ne istiyorsunuz? Benim iki çocuğum avukat, birisi de muhasebe imtihanlarına hazırlanıyor. Ne istiyorsunuz ailemden? Dik duracağız, devam edeceğiz. Hizmetlerimize devam edeceğiz. Yılmayacağız. Yolumuza devam edeceğiz. Ben bu milletin malını yedirmiyorum. Tasarruf sağlıyorum. Bana iftira atanlar şunu bilsin ki benim yolum doğrudur. İftiraların bir zerresi doğruysa ben istifamı verip çıkarım. İftira atanlar ispat etsinler. Vicdan sahibi insanların yapmayacağı şeyler bunlar. Yazıklar olsun iki tane fake hesabı aç başkanın aleyhine yaz. Menfaatlarını benden alamamışlar. Beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Hepimiz birlikte bu algıların üzerinde duracağız” ifadelerini kullandı.

Beyazgül, suçlamaları yapanın AKP il yöneticisi olmasına ilişkin bir soruya “Ne diyeyim Hazreti Nuh Aleyhisselam da hanımıyla aynı çatı altındaydı. Biri boğuldu biri gitti” diye yanıt verdi.

AKP Şanlıurfa İl Başkanlığı İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak, sosyal medya hesabından AKP’li Zeynel Abidin Beyazgül’e yönelik çok sayıda ağır ithamlar içeren paylaşımlarda bulunmuştu. Savacak, “Oğlun çuval çuval para götürüyor. Esnaf ekmek götüremiyor. Zalim olma. Siyaset mafyacılığı yapma Zeynel Abidin Beyazgül” demişti.