AKP'li Mustafa Şen'den Saadet Partisi açıklaması: Bu beraberliğin devamı gelecek

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Erdoğan ile saadet Partisi arasında gerçekleşen görüşmelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

AKP'li Mustafa Şen'den Saadet Partisi açıklaması: Bu beraberliğin devamı gelecek

Yakın zamanda Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile birçok kez görüşen AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinden, Saadet Partisi ile ittifak iddialarını güçlendirecek bir açıklama yapıldı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Asiltürk’le yapılan görüşmelere ilişkin “Bu çok olumlu bir yaklaşım ve beraberlik, bunun devamının geleceğini düşünüyorum. Bunu Saadet Partisi içinde uygun görmeyen yöneticiler olabilir, bu demokratik haklarıdır. Neticede bir şeye karar verilmesi gerekiyor. Rahmetli Erbakan hocamızın hayali ve ideali olan büyük Türkiye’nin yanında mı olunacak yoksa ‘biz iktidara geldiğimizde bu projelerin hepsini durduracağız’ denilen, Türkiye’yi geride bırakan, bağımsızlığına engel olan birileri ile mi birlikte olunacak?” ifadelerini kullandı.

KARAMOLLAOĞLU: PRENSİPLERDE ANLAŞIRSAK AMENNE

Erdoğan ile Asiltürk’ün buluşmasının ardından, “Saadet Partisi Cumhur İttifakı’na mı katılıyor?” sorusu gündem olurken SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise “Erbakan’ın ortaya koyduğu prensiplerde anlaşabiliyorsak amenna. Anlaşmıyorsak olmaz. Biz herkesle masaya otururuz ama bizim prensiplerimiz var” demişti.