AKP'li Metin Külünk kuyrukları çözdü: Operasyon!

AKP MKYK Üyesi Metin Külünk, Halk Ekmek büfeleri önünde kuyruk görüntüleri oluşsun diye üretimin yavaşlatıldığı yönünde bilgi aldığını öne sürdü.

AKP'li Metin Külünk kuyrukları çözdü: Operasyon!

Ülkede giderek derinleşen hayat pahalılığıyla birlikte emekçiler daha ucuz gıda bulabilmek için marketlerde büyük kalabalıklar oluşturuyor. Ekmeğin marketlere ve fırınlara oranla daha ucuza satıldığı, belediye iştirakleri tarafından üretilen Halk Ekmek de büyük rağbet gören gıda ürünlerinden biri.

AKP yöneticileri ise Halk Ekmek bayileri önünde oluşan kuyrukları, yoksulluğa değil  “operasyon”a bağlıyor. İşte AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın gençlik döneminden beri yakını olan, AKP MKYK Üyesi Metin Külünk, bu “operasyon”u keşfeden isimlerden biri oldu.

Külünk, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Milletimize kirli aklınızla operasyon çekmeye kalkmayın” deyip kuyruklarla ilgili kendisine geldiğini belirttiği “bilgi”yi paylaştı.

Külünk ,“Halk ekmek büfeleri önünde vatandaşların kuyruklar oluşturması için bilinçli şekilde ekmek üretiminin yavaşlatılması ile beraber geç sevkiyatın neden olduğu bilgisi geliyor” ifadelerini kullandı.