AKP'li isimden itiraf: Şehidimiz uğurlu geldi

AKP Akhisar İlçe Başkanı Fatih Füzün, Gürdük Barajı projesiyle ilgili bilgi verirken, çok tartışılacak sözler sarf etti.

AKP'li isimden itiraf: Şehidimiz uğurlu geldi

Manisa’da AKP Akhisar İlçe Başkanı Fatih Füzün’ün, katıldığı bir yerel televizyon programında yaptığı açıklamalar gündeme oturdu.

Odatv‘den Berfin Adıcan’ın haberine göre, yapımı devam eden projeler ile genel siyasetle ilgili konuşulan ve yaklaşık 2,5 saat süren programda Akhisar’da yapımı devam eden Çamönü Barajı ve Gürdük Barajı ile gelişmeler soruldu.

Suriye’deki Bahar Kalkanı Harekat bölgesine 10 Mayıs tarihinde ikmal konvoyuna yapılan saldırı sonucu Piyade Teğmen Osman Alp (30) yaşamını yitirmiş, memleketi Manisa’nın Akhisar ilçesinde toprağa verilen şehidin cenazesine Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de katılmıştı.

“ŞEHİDİMİZ BİZE O BAKIMDAN UĞURLU GELDİ”

Osman Alp’in cenaze törenine atıf yapan AKP Akhisar İlçe Başkanı Fatih Füzün, “Burasıyla ilgili siyasette biraz biz geri kaldık. Ama Allah razı olsun en son geldiğinde bakanımız, vekilimize rica ettik söyledi. Bizler rica ettik. Şu anda yıl sonuna kadar olan süreçte Bakanımız limiti açtı. Firma ne kadar yaparsa o kadar para, normalde 15 milyon TL para çıkmıştı, firma ne kadar yaparsa o kadar parayı biz göndereceğiz dedi, onunla ilgili sıkıntı yok. Daha önce de söylemiştim şehidimiz, bize o bakımdan uğurlu geldi, şehit olduğu zaman bakanımız gelmişti. Hatta şehidimizin ismini de Allah izin verirse Gürdük Barajı’mıza koyduracağız, onun sözünü de aldık” dedi.