AKP'li isim Boğaziçi eylemlerinde oğlunu akademisyenlerin kışkırttığını ifade etti ama hiç oğlunun olmadığı ortaya çıktı...

Sosyal medyada Boğaziçi Üniversitesi'nde oğlunun okuduğunu ifade eden bir kadının AKP üyesi olduğu ve hiç erkek çocuğunun olmadığı ortaya çıktı.

AKP'li isim Boğaziçi eylemlerinde oğlunu akademisyenlerin kışkırttığını ifade etti ama hiç oğlunun olmadığı ortaya çıktı...

Boğaziçi Üniversitesi’ne AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rektör olarak atanan Melih Bulu’ya gelen tepkiler devam ederken, sosyal medyada yaşanan bir olay pes dedirtti.

Aykırı’dan Berat Temiz’in haberine göre; Sosyal medyada Boğaziçi Üniversitesi’nde oğlunun okuduğunu ve Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinin oğlunu kışkırttığını belirten bir kadının AKP üyesi olduğu ve oğlu olmadığı ortaya çıktı.

Şahsın oğlunun olmadığı AKP Tuzla teşkilatındaki sayfasından ifşa olunca, apar topar sayfaya “Bir erkek beş kız annesidir” yazıldı.

Mehmet Çek isimli AKP’ye yakın bir hesaptan önce şu tweet atıldı:

Oğlunun Boğaziçi Üniversitesi’nde okuduğunu ifade eden Yazgül Önen’in AKP üyesi olduğu ortaya çıkarken, partideki özgeçmişinde 5 kızının olduğu ve oğlunun olmadığı ortaya çıktı.

Wayback Archive’den bakıldığında, özgeçmiş sayfasının saat 10:45’te “Bir erkek beş kız annesidir” şeklinde güncellendiği görüldü.