AKP'li Hamza Dağ'dan 'erken seçim' açıklaması: Vatandaş istemiyor

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Gündemde erken seçim yok" açıklamasında bulundu.

AKP'li Hamza Dağ'dan 'erken seçim' açıklaması: Vatandaş istemiyor

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, erken seçim gündemine ilişkin “Gündemde erken seçim yok. Sürekli kamuoyu araştırmaları yapıyoruz. Yaptığımız araştırmalarda vatandaş erken seçim falan istemiyor” açıklamasında bulundu.

AKP’li Hamza Dağ, İzmir’in Ödemiş ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette gündeme dair açıklamalar yaptı. Tatvan’da helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden askerlere ilişkin konuşan Dağ, “Olay terör üzerinden yaşanan bir hadise olmasa da orada askerlerimizin, emniyet güçlerimizin terörle ilgili ciddi bir mücadele yaptığını görüyoruz. 40 yıldır ülkemizin ekonomisini, sosyal hayatını, insanlar arasındaki kardeşliği etkileyen terörü gündemden düşürmek bizim iktidarımızın en büyük hedeflerinden birisi. Onun için terörle mücadelemiz devam edecektir.” dedi.

Erken seçim konusuna da değinen Dağ, “Bakın 2,5 yıl sonra seçim var, ondan önce seçim falan yok, gündemde erken seçim yok. Sürekli kamuoyu araştırmaları yapıyoruz. Yaptığımız araştırmalarda vatandaş erken seçim falan istemiyor” diye konuştu.