AKP'li Elönü'den 'iffet'li Özlem Zengin yazısı!

Star gazetesi yazarı Esra Elönü, "çıplak arama" konusundaki sözleri tartışma konusu olan AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin'i eleştirenleri hedef alıp "Özlem Zengin'i, şerefsizliğinizle tanıştırmaya zorluyorsunuz" dedi.

AKP'li Elönü'den 'iffet'li Özlem Zengin yazısı!

AKP’nin yayın organlarından Star gazetesinin yazarı Esra Elönü, son dönemde “çıplak arama” konusundaki sözleriyle tepki çeken AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin’i savunduğu köşe yazısında hakaretler savurdu.

Elönü, Özlem Zengin hakkında sosyal medya üzerinden hakaret içerikli sözler sarf ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve tutuklanan avukat M.Y. üzerinden tüm Zengin’i eleştirenleri hedef alıp “şerefsiz”, “çöp poşeti”, “toz bezi”, “gübrelik”, “bahçe mandalı” gibi ifadeler kullandı.

Elönü’nün “İlk defa tutuklanan WC kağıdı görüyorum” başlıklı yazısından bazı bölümler şöyle:

“Günlerdir tanımak değil vurmak istediğiniz Özlem Zengin’i, şerefsizliğinizle tanıştırmaya zorluyorsunuz. Yahu siz onun için rüzgarda ahenkle dans eden çöp poşetinden başka bir şey değilsiniz.

***

“Bir anne, bir kadın iffetinden vuruluyor. Ne oldu korona perdesi mi örüyor bu feminist dernekler! Pardon bir bakar mısınız?

Cübbesi lağımlara bandırılmaktan ağırlaşmış o avukat görünümlü 50’lik Wc kağıdına bir çift lafınız yok mu?

Neredesiniz? Hangi boruları tıkayıp zihniyetinizin gübreliğine sıkıştınız. Çıksanıza!

Kaçınız, o şeyin cübbe diye giydiği toz bezinin arkasına sığındı!

Özlem Zengin saniyede ürettiği onurlu kelimelerle sizi nasıl bahçe mandalı yaptı”