AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çok badireler atlattık, şimdi toparlanma vakti

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomi hakkında yaptığı açıklamada, “Hızlı bir toparlanma ve eskisinin de üzerine çıkan bir sıçramayı hep birlikte takip ediyoruz” iddiasında bulundu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çok badireler atlattık, şimdi toparlanma vakti

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ekonomide, yaşadığımız tüm badirelere rağmen hızlı bir toparlanma ve eskisinin de üzerine çıkan bir sıçramayı hep birlikte takip ediyoruz” dedi.

Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD 26. Olağan Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulundu.

“Dünya yepyeni bir dönemin eşiğindedir” diyen Erdoğan, “Aynı zamanda yeni kurulacak küresel siyasi ve ekonomik yönetim sisteminin de ayak sesleridir. Türkiye bu defa treni kaçırmayacak. En ön tarafında hak ettiği yeri alacak. Türkiye geçtiğimiz 19 yılda kurduğumuz güçlü demokrasi ve altyapı üstünde geleceğini inşaya odaklanmış durumda. Türkiye hedeflerine kilitlenmiş vaziyette. Bu tabloyu tersine çevirmek için uğraşanlar yok değil ama başaramadılar” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, “Ekonomide, yaşadığımız tüm badirelere rağmen hızlı bir toparlanma ve eskisinin de üzerine çıkan bir sıçramayı hep birlikte takip ediyoruz” diye konuştu.