AKP'li Çelik'ten 'seçim' açıklaması: Hüsrana uğratacağız

"Cumhurbaşkanımıza saldıranları, Ak Parti'yi hüsrana uğratmak isteyenleri bir kere daha hüsrana uğratacağız."

AKP'li Çelik'ten 'seçim' açıklaması: Hüsrana uğratacağız

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP Sözcüsü Ömer Çelik, “Bir dahaki seçimlerde milletimizin teveccühüyle Kılıçdaroğlu’nu bir kez daha yanıltacağız. Cumhurbaşkanımıza saldıranları, AKP’yi hüsrana uğratmak isteyenleri bir kere daha hüsrana uğratacağız” dedi.

Erdoğan’ın Antep ziyareti kapsamında kente gelen AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP Antep İl Başkanlığı Danışma Meclis Toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Ömer Çelik, CHP ile muhalefet partilerine yüklendi. Antep’i önümüzdeki seçimlere hazır olarak gördüğünü ifade eden Çelik, “Gaziantep’teki azim ve kararlılık bizim geleceğe yürürken gelecekteki ufuklarımızı karartmak isteyenlere karşı cevaptır” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun Urfa’da vatandaşa ücretsiz elektrik dağıtımı vaadini de eleştiren Çelik, “Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’ya geldiğinde ‘Belediyeyi alırsak elektriği ücretsiz vereceğiz’ dedi. Adana CHP’de hadi versin o zaman. Adana’ya geldiği zamanda ‘Biz elektriği üretip öyle vereceğiz’ dedi. Vatandaşa siyasi şantaj yapılmaz. İşte Recep Tayyip Erdoğan’ın farkı budur” ifadelerini kullandı.