WhatsApp yazışmaları ortaya çıkan AKP'li Birinci sinirlendi

AKP'li Mücahit Birinci, telefon numarasını değiştirdiği için gruptan otomatik olarak düştüğünü söyledi. Birinci, "Sorun şu: Bu derece basit ve teknik bir hadise neden sızar?" diyerek tepki gösterdi.

WhatsApp yazışmaları ortaya çıkan AKP'li Birinci sinirlendi

Parti yöneticilerinin bulunduğu WhatsApp grubundan ayrıldığı öne sürülen AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Mücahit Birinci, “Telefon numaramı, bu alçakların paylaşması sonucu değiştirdiğim için MKYK WhatsApp grubundan otomatik olarak düştüm” açıklamasını yaptı.

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Mücahit Birinci’nin parti yöneticilerinin bulunduğu WhatsApp grubundan ayrıldığı iddia edildi.

halktv.com.tr’den İsmail Saymaz’ın haberine göre, Mücahit Birinci’nin evli bir kadına tacizde bulunduğu yönündeki WhatsApp yazışmaları son günlerde sosyal medyada yayılmıştı. İddiaları reddeden Mücahit Birinci, terörle mücadele savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu açıklamıştı.

Birinci’nin MKYK üyelerinin bulunduğu WhatsApp grubundan ayrıldığı öne sürüldü.

Konuya ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan Birinci, “Telefon numaramı, bu alçakların paylaşması sonucu değiştirdiğim için MKYK Whatsapp grubundan otomatik olarak düştüm. Sağolsun Fatih başkanımız aradı, geçmiş olsun dedi ve gruba tekrar kaydetti” ifadelerini kullandı.

Birinci, “Sorun şu: Bu derece basit ve teknik bir hadise Cumhuriyet Gazetesine neden sızar?” diyerek tepkisini gösterdi.