"AKP'li birçok milletvekili ‘Bitti bu hikaye' diyor"

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün, AKP'li milletvekillerinin AKP için 'Bitti bu hikaye' dediklerini söyledi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üstün, AKP’li milletvekillerinin kamuoyuna yansıttıkları ile gerçek düşünceleri arasında fark olduğunu söyledi.

Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan Sümen Altı programına katılan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, AKP’li milletvekillerinin AKP’nin gidişatından rahatsız olduklarını öne sürdü.

Üstün, AKP’li milletvekillerinin AKP için “Bitti bu hikaye” dediklerini söyledi.

Üstün’ün konuya dair açıklaması şöyle:

“İkili dil kullanılıyor. Birçok tanıdığınız milletvekili arkadaşımız var. Birebir konuştuğumuz zaman bizden hiç farklı düşünmüyorlar. Aynı şeyleri düşünüyorlar. Benim tanıdığım, en azından sohbet ettiklerimizin yüzde 99’udur. Bunlar, ‘Bitti bu hikaye. Maalesef Doğu Perinçek’in eline düştü. Rota onun, bunun eline geçti. Keşke böyle olmasaydı’ diyorlar. Artık daha toparlama şansının olmadığını, o işlerin bittiğini söylüyorlar. Bunu vekiller de söylüyor, eski vekil arkadaşlarımız da, teşkilattaki arkadaşlarımız da söylüyor. İnsanların görüşü ile gayri resmi görüşleri oluştu. Twitter’da paylaşırken her şey yolunda diyor, birebir konuşurken bu işin geri dönüş şansının olmadığı söyleniyor”