AKP'li başkanın 'uyuşturucu videosu' yüzünden istifa ettiği iddia edildi

AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AKP'li başkanın 'uyuşturucu videosu' yüzünden istifa ettiği iddia edildi

AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç önceki akşam Facebook mesajıyla aniden istifa etti. İstifanın arkasında bir video olduğu iddia ediliyor. Videoda, Kılıç olduğu belirtilen kişi makamında uyuşturucu kullandıktan sonra sızmış halde görünüyor. Çekmecede mavi bir poşet içerisinde uyuşturucu madde ve hassas tartı, masanın üzerinde ise uyuşturucu çekmekte kullanılan pipo bulunuyor.

İSTİFA DUYURUSU

Kılıç, mesajında partiden istifa ettiğini şu sözlerle duyurdu: “İşlerimin yoğunluğu sebebi dolayısıyla Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Her daim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize bağlılığım devam edecektir. Kamuoyuna saygılarımla duyurulur.”

Halk TV’de İsmail Saymaz’ın konuyla ilgili haberine göre ise Kılıç’ın istifasının arkasında uyuşturucu videosu var. Habere göre cep telefonu ile yapılan kayıtta, bir kişinin makam koltuğunda sızmış halde uyuduğu görülüyor. Bu kişinin mesleği muhasebecilik olan Kılıç olduğu iddia ediliyor.

Görüntüyü çeken kişi, çekmecede ‘metamfetamin’ adı verilen uyuşturucu madde ile hassas tartıyı gösteriyor. Masanın üzerinde ise ‘meth pipe’ denilen ve metamfetamin içmekte kullanılan pipo benzeri alet var.

Kılıç’ın sızmışken görüntülendiği mekan ve duvar kağıdının Facebook hesabındaki profilinde kullandığı fotoğraftakiyle aynı olduğu görülüyor. Facebook hesabında yapılan incelemede, üzerindeki ceketle çektirdiği başka fotoğraflar da bulunuyor.