AKP'den öğrencilere: Bizi test edin de görelim

AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Boğaziçi Üniversitesi'yle ilgili eylemler için "Bizi test edin de görelim, "Sakın ola bizi test etmeye kalkmayın" ifadelerini kullandı.

AKP'den öğrencilere: Bizi test edin de görelim

AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Kerem İhsan Milletlerarası Koleji’nde düzenlenen AKP Esenyurt 7. Olağan İlçe Kongresi’nde konuştu.

Konuşmasında sözü Boğaziçi Üniversitesi eylemlerine getiren Şenocak, “Gezi olayını, 15 Temmuz hain darbe girişimini yapmaya kalktılar ama milletimiz buna müsaade etmedi. Bugün bakıyoruz yine bir kaos ortamı oluşturmaya çalışıyorlar. Halbuki ortada bir şey yok normal bir rektör ataması. Gezi’de yaptığınız senaryonun bir benzerini mi yapmaya çalışıyorsunuz? Esenyurt’tan açık açık bir şey daha söylüyorum; sakın ola bizi test etmeye kalkmayın. Biz sizin senaryolarınızı darbe dönemlerinde de gördük. Milletin kurduğu AK Parti, milletin yanında olduğu Recep Tayyip Erdoğan ve yanındakiler buna asla müsaade etmedi, bundan sonra da müsaade etmeyecek.” dedi.

Şenocak “Test edin de görelim, bizi imtihana tabi tutmayın. Böyle boş işlerle karşımıza gelmeyin. Oradaki öğrenci kardeşlerimizin bu oyunlara gelmemesi gerektiğini söylüyoruz” dedi.