AKP'den Erkan Yıldırım açıklaması

Sedat Peker’in uyuşturucu ticaretinin güzergahını değiştirmek için Venezuela’ya gittiğini iddia ettiği Erkan Yıldırım’la ilgili AKP'den bir açıklama geldi.

AKP'den Erkan Yıldırım açıklaması

Ülkücü çete lideri Sedat Peker, yayınladığı 7’nci videosunda eski başbakanlardan, AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım’ın uyuşturucu ticaretinin güzergahını değiştirmek için Venezuela’ya gittiğini iddia etti.

Peker videoda “4 ton 900 kilo kokain yakalandıktan sonra yeni güzergah kurmak için Venezuela kim gitti? Eski başkanımız Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım… O mal yakalandıktan sonra bu senenin başında, şubat ayında gitti 4 gün kaldı” ifadelerini kullandı.

AKP İstanbul Milletvekili ve Türkiye-Venezuella Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Serkan Bayram ziyarete ilişkin bir açıklama yaptı.

ANKA‘da yer alan habere göre Bayram, “Erkan Bey de kendi imkanları ile gelmişti, resmi heyetin içinde değil. Sosyal projeleri vardı. Filistin Camii’nin yapım süreci vardı. Oraya destek olundu. Maarif Vakfı’nın okulunun resmidir, o. Hayırsever iş adamı olarak müteşekkir olduk. Denk geldik, ondan sonra da dönüldü” dedi.