AKP kongresinde kavga

AKP Konya Olağan İl Kongresi'nde başkan adaylığı kabul edilmeyen Müşerref Özden, "Sözde Ömer gibi olanlar, Ömer gibi olanlara savaş açıyorlar. Parti zenginler kulübü haline geldi" dedi.

AKP kongresinde kavga

AKP Konya Olağan İl Kongresi’ne “aday” kavgası damga vurdu. İl Başkan adaylığı için Divan’a listesini sunan AKP’li Müşerref Özden’in adaylığı kabul edilmedi. Bunun üzerine duruma tepki gösteren Özden’e polisler müdahale etti. Özden daha sonra kongre salonunu terk etti.

Yaşananlara ilişkin Sözcü‘den Müslüm Evci’ye konuşan Müşerref Özden şunları söyledi:

“Ben AK Parti Konya İl Başkanlığı için aday oldum. Kongre’nin başladığı vakitte salona girmeye çalışırken beni engellediler ve içeriye almak istemediler. Benim tepki göstermem üzerine zoraki salona girebildim. Daha sonra adaylığım listemi divana verdim ve listemi kabul etmeyerek beni oyaladılar. Divan daha sonuçlanmadan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta aday olarak Hasan Angı’nın ismini söyledi. Ben tepki gösterince divan da adımı söylediler. Ben de duruma tepki olarak salonu terk ettim.

Maalesef AK Parti kendi kalesinde kaybediyor. Sözde Ömer gibi olanlar, Ömer gibi olanlara savaş açıyorlar. Parti zenginler kulübü haline geldi. Burada yaşananlar ve adaylığımla ilgili süreç için suç duyurusunda bulunacağım.”