AKP içinde çatlak derinleşiyor: Şamil Tayyar'dan, Vedat Demiröz'ün 'her evde 2-3 telefon' sözlerine tepki

AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'ün “Her evde 2-3 telefon var" sözlerine tepki göstererek, “Kendi oluşturduğumuz sınıfa yabancılaştık, çatışıyoruz" dedi.

AKP içinde çatlak derinleşiyor: Şamil Tayyar'dan, Vedat Demiröz'ün 'her evde 2-3 telefon' sözlerine tepki

Dün partisinin Manisa’daki programına katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, “Bugün Avrupa’da duyuyorsunuz, yakıtın olmadığı, raflarda neler olduğunu. Kış geliyor. O dövizlerin fazlalığı nedeniyle kur farkları da aşağıya doğru inecek. Gıdada hiçbir eksiğimiz yok. Pahalılık olabilir. Allah aşkına, Türkiye’de son 20 senede her eve bakın ya bir otomobil ya da 2 otomobilimiz var. Her evde 2-3 telefon var. Türkiye’nin doğal gaz gitmeyen ilçesi kalmadı. Elektrik desen yine aynı, Yolları zaten saymıyorum” demişti.

Demiröz’e tepki AKP içinden geldi.

Son günlerde partisine yönelik ‘içeriden’ eleştirilerini arttıran AKP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi ve eski milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından Demiröz’ü eleştirdi.

“LÜKS DEĞİL İHTİYAÇ”

AKP’li Şamil Tayyar, yaptığı paylaşımda, “Ev, araba, bilgisayar, cep telefonu, lüks değil ihtiyaç oldu. Şimdi kendi oluşturduğumuz sınıfa yabancılaştık, çatışıyoruz. Yazık!” ifadelerini kullandı.