AKP, CHP'li belediyenin sloganını çalmış

AKP'nin bugün kullandığı "Bugüne nefes, yarına umut" sloganını CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'nin 31 Mart'ta kullandığı ortaya çıktı.

AKP, CHP'li belediyenin sloganını çalmış

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Cumurbaşkanlığı tarafından hazırlanan videoda kullanılan “Bugüne nefes, yarınlara umut oluyoruz” sloganının çalıntı olduğu ortaya çıktı.

CHP’li Murat Çalık’ın 3 ay önce Beylikdüzü Belediyesi’nin sloganı olarak kullandığı “Bugüne nefes, yarına umut” AKP’nin bugünkü sloganı oldu.

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın 4 Haziran’da paylaştığı videonun sonunda Erdoğan’ın fotoğrafı ve “Bugüne nefes, yarınlara umut oluyoruz” sloganı yer aldı.

AKP’nin bugün kullandığı “Bugüne nefes, yarına umut” sloganını CHP’li Beylikdüzü Belediyesi’nin 31 Mart’ta kullandığı ortaya çıktı. Gazeteci Melis Alphan’ın yaptığı paylaşımda benzer bir durumun Milli Eğitim Bakanı’nın açtığı “Yaşam Vadisi” projesinde de yaşandığını belirtti. Alphan’ın o paylaşımları şöyle:

“Beylikdüzü Belediyesi ve başkanı @mmuratcalik 3 aydır “Bugüne Nefes Yarına Umut” sloganını kullanıyor. AKP’nin iletişim şeyleri bu sloganı yürütüp Millet bahçeleri tanıtımında kullanmış. Vallahi ayıptır. Bu kadar mı yaratıcılıktan yoksunlar?

Geçenlerde Milli Eğitim Bakanı’nın açtığı tesise verilen ‘Yaşam Vadisi’ ismi de Beylikdüzü’nden arak.”