42 gündür kayıp olan kadının cansız bedeni çuval içinde ormanlık alanda bulundu!

Samsun'un Atakum ilçesinden 17 Aralık'ta evinden ayrılan ve ailesinin 24 Aralık'ta polise kayıp başvurusu yaptığı Arzu Aygün'den bir daha haber alınamadı.

42 gündür kayıp olan kadının cansız bedeni çuval içinde ormanlık alanda bulundu!

Samsun’da 42 gündür kayıp olan 35 yaşındaki 2 çocuk annesi Arzu Aygün’ün cansız bedeni, çuval içinde naylona sarılmış ve çürümüş halde ormanlık alanda bulundu. Gözaltına alınan sevgilisi Muharrem C., Aygün’ü öldürdüğünü itiraf etti.

Samsun’un Atakum ilçesinden 17 Aralık’ta evinden ayrılan ve ailesinin 24 Aralık’ta polise kayıp başvurusu yaptığı Arzu Aygün’den bir daha haber alınamadı.

Polis ekipleri, Aygün ile bir süre birlikteliği bulunduğu öne sürülen Muharrem C. de dahil, 5 kişinin ifadesine başvurdu. Muharrem C.’nin ifadesinde, ‘En son Atakum’da görüştük sonra bir daha görmedim. Telefonunu ve bir flash bellek verip yanımdan ayrıldı’ dediği öğrenildi.

SEVGİLİSİ ÖLDÜRMÜŞ

Polis ekiplerince ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Muharrem C., savcılığa giderek Arzu Aygün’ü tabanca ile vurarak öldürdüğünü ve cesedinin Kozluk Mahallesi’nde olduğunu söyledi.

Arzu Aygün’ün cenazesi Samsun’un Terme ilçesinin Gökçeağaç mevkisinde sahil yolundaki ormanlık alanda çuval içinde çürümüş halde bulundu.