21 yaşındaki genç, 'benim geleceğe dair umudum yok' yazılı not bırakarak intihar etti

"Benim geleceğe dair umudum yok, hayalim yok" yazılı bir not bırakan 21 yaşındaki Tuğrul Erüklü isimli genç kendini asarak intihar etti.

21 yaşındaki genç, 'benim geleceğe dair umudum yok' yazılı not bırakarak intihar etti

Sakarya’da Erenler İlçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda 21 yaşında olduğu öğrenilen Tuğrul Erüklü isimli genç, cadde üzerindeki bir kıraathanenin sundurmasına kendini asarak intihar etti.

Tuğrul Erüklü’nün intihar etmeden önce ailesine bir not bıraktığı ve notta, “Ufakken ileride hayatım çok güzel olur zannediyordum. Benim geleceğe dair umudum yok, hayalim yok.” yazdığı ortaya çıktı.

Haberlisin.com’da yer alan habere göre; Sabah namazına gittikleri sırada kendini asan genci fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılan ilk muayenede gencin hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerinde yapılan inceleme sonrasında gencin cansız bedeni otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İNTİHAR ETMEDEN ÖNCE NOT BIRAKTI

Tuğrul Erüklü’nün, intihar etmeden önce ailesine bir not bıraktığı ortaya çıktı. “Benim geleceğe dair umudum yok, hayalim yok” diyen Tuğrul Erüklü’nün bıraktığı notta şu ifadeler yer alıyor:

“Ufakken ileride hayatım çok güzel olur zannediyordum.

Çünkü çok iyi bir teyzem, çok sevdiğim bir annem, çok iyi arkadaşlarım ve çok sevdiğim arkadaşlarım vardı. Hayat beni zalim, duygusuz, ateist bir şey yaptı.

Şimdi bir teyzem, bir annem, 1 tanesi hariç uyuşturucu bağımlısı arkadaşlarım var. Abilerim, onlar yoklar artık. Kendileri çok mükemmellermiş gibi beni olduğum gibi kabullenemediler.

Benim geleceğe dair umudum yok, hayalim yok. Hayattan bir beklentim yok. Bu dünyada yerim yok artık. Furkan kendine iyi bak kardeşim. Kimi üzdüysem özür dilerim. Senin suçun değil M.”