2 yaşındaki çocuğu pencereden atıp öldürdü: "Atmazsam kızımın cehenneme gideceğini söylediler"

2 yaşındaki kızını pencereden atıp ölümüne yol açan kadın "Bana cinler geldi ve kızımı aşağı atmamı söyledi. Atmazsam kızımın cehenneme gideceğini söylediler" dedi.

2 yaşındaki çocuğu pencereden atıp öldürdü:

Çorlu ilçesinde, Ümmühan Dumanlıoğlu (31), kızı Ayşegül’ü (2) ikinci kattaki evin penceresinden atıp ölümüne yol açtı.

Ayşegül, ağır yaralanırken, Dumanlıoğlu da sokakta yerde yatan kızının yanına gitti. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı Ayşegül, Çorlu Devlet Hastanesi’ne, buradan da Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan Ayşegül, doktorların tüm çabalarına rağmen 12 Haziran’da hayatını kaybetti.

Gözaltına alınan Ümmühan Dumanlıoğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürmek’ suçundan tutuklandı.

Dumanlıoğlu’nun, ifadesinde, “Kızımla birlikte annemin evinde yaşıyoruz. Annem mutfağa girdiğinde ben oturma odasına kızımla geçtim. Bana cinler geldi ve kızımı aşağı atmamı söyledi. Atmazsam kızımın cehenneme gideceğini söylediler. Ben de kızımı alıp, cama geldim; kızımı camdan aşağı attım. Cinler söyledi. Ben sonra hemen aşağı koştum, kızımı alıp anneme getirdim. Hastaneye götürüldü” dediği öğrenildi.