Yiğit Bulut 'durum ciddi' dedi

Yiğit Bulut, Abdullah Gül’ün açıklamalarını "darbeye hazırlık" olarak yorumladı, "Durum ciddi, harekete geçecekller" dedi.

Yiğit Bulut 'durum ciddi' dedi

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlarından Yiğit Bulut, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Karar gazetesine verdiği röportaj sonrası “emperyalist plan” uyarısı(!) yaptı.

Twitter hesabından “değerlendirme”lerini paylaşan Bulut “Bu sabah aniden bahçemizde açan Kraliçe Gülü bahçede emperyalist planın tamamlandığını ve harekete geçeceklerini gösteriyor” dedi.

“Durum ciddi” diyen Bulut’un bugün attığı mesajlar şöyle:

“Sevgili Dostlar, bazı detayları bu kadar açık yazmayacaktım fakat bu sabah itibariyle, ‘yargı baskı altında olmamalı’ diyerek Gezi Davası duruşma belki de karar günü, Kraliçe’nin Gül’ünün de İlker Başbuğ ile yola çıkan kervana katılması ve ilginç çıkışlar yapması ‘demokrasimize’ yönelik ‘seçim dışı bir kumpasın’ daha da görünür hale gelmesine yol açtı! Gören gözler için oynanan oyun çok açık’ saat 11’de yazacaklarımı ‘emperyalist düzene biat ettirilmiş bir Türkiye yerine demokratik tam bağımsız bir Türkiye’de yaşamak isteyen’ her Türk vatandaşının çok dikkatli okumasını ve paylaşmasını rica ediyorum, durum ciddi.

Sevgili dostlar, hayatımda hiçbir siyasi partiye ilgi duymadım ve bunu da defalarca TV’lerde söyledim. SOn yirmi yılda da ‘girdi-girecek’ demelerine rağmen asla siyasete girmedim. Büyük bir istekle Erdoğan’ın emperyalizme karşı bağımsızlık mücadelesine her anlamda katıldım ve son nefesime kadar bu yoldayım!

Her türlü siyasi görüşten Türk vatandaşlarına ve büyük Türk milletine sesimi duyurmaya çalışıyorum. Bu sabah aniden bahçemizde açan kraliçenin Gül’ü, bahçede emperyalist planını tamamladığını ve harekete geçeceklerini gösteriyor…

Türk devletine bağlı bütün vatandaşların, büyük Türk milletini ve TSK başta olmak üzere bütün millî kurumların vatansever bireylerini, Türkiye’nin yeniden emperyalizme teslim edilmesi kumpasına karşı durmaya, bilinçli ve uyanık olmaya davet ediyorum.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti emperyalizmin kendisine diktiği gömleği yırtmış ve o gömleği bir daha asla ama asla ne pahasına olursa olsun giymeyecektir. Yaşasın tam bağımsız güçlü büyük cihaşümul Türkiye”