Yavuz Selim Demirağ, posta kutusuna mermi bırakıldığını açıkladı

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında saldırıya uğrayan Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ, bugünkü yazısında posta kutusuna mermi bırakıldığını açıkladı.

Yavuz Selim Demirağ, posta kutusuna mermi bırakıldığını açıkladı

Yeniçağ Gazetesi yazarı Demirağ, bugünkü yazısında posta kutusuna mermi bırakıldığını anlattı.

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında saldırıya uğrayan Demirağ, bugün Yeniçağ’da yer alan yazısında “Posta kutusuna mermi bırakmak klasik mafya yöntemidir. Gelip, evimin önünde infaz etmeye kalktınız! Susmadım” ifadelerini kullandı.

Demirağ’ın “Posta kutusuna mermi bırakmak” başlıklı yazısı şöyle:

“(…) Posta kutusuna mermi bırakmak klasik mafya yöntemidir. Gelip, evimin önünde infaz etmeye kalktınız! Susmadım! Susturmanın, sindirmenin, teslim almanın yöntemi ergen çocukların “Aşk mektubu” gibi posta kutusuna “Mektup” yerine “Mermi” koymak ancak ve ancak “Korkaklığın; haysiyetsizliğin, şerefsizlik ve alçaklığın” yansımasıdır… O posta kutusuna koyduğunuz mermiyi polise falan teslim etmedim. O polis ki artık siyasi iktidarın kolluk gücü olduğu için güvenlik kameraları önünde, delilleri ile evimin önünde “İnfaz” edilmem anında bile elleri-kolları bağlandı. Emir ile zanlılar 2 saatte serbest bırakıldı, aradan 1 yıl 1 ay geçtiği halde daha iddianame bile yazılmadı. “Niye ölmedin?” diye sorulmadı bile. “Cumhuriyetin Savcısı” zannettiğimiz görevliler “Şikayetçi misin” diye sormadı bile. HSYK’nın yapısı değişmiş. Hakimler, Savcılar Kuruluna sorduk ne oldu diye cevap yok. Adında “Adalet” ibaresi olan bakanlıktan da ses yok. Dilekçelerimize, çığlıklarımıza cevap yok. “CİMER’e yazın” diyorlar… Memleketin bunca işi varken “CİMER”i meşgul etmiyorsak, CİMER’e güvenmediğimiz anlamı mı çıkıyor! CİMER’in sahipleri ne de olsa “Geçmiş olsun” bile demedi.”