Yavuz Ağıralioğlu: Erdoğan FETÖ ile mücadelede olmazsa olmazdır

'İyi Parti' Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu "Yaptığı onca hataya rağmen namlu kendisine doğrultulmuş biri olarak Erdoğan’ı FETÖ ile mücadelede olmazsa olmaz olarak görüyorum." dedi"

Yavuz Ağıralioğlu: Erdoğan FETÖ ile mücadelede olmazsa olmazdır

‘İyi Parti’ Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, ‘FETÖ’ ile mücadelede AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın olmazsa olmaz bir faktör olduğunu öne sürdü.

Cumhuriyet’e konuşan Ağıralioğlu, “İktidar kanadından son dönemde FETÖ ile işbirliğini itiraf eden açıklamalar geliyor. Partiniz de FETÖ’cü olmakla suçlanmıştı. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?” sorusuna yanıt verirken şu ifadeleri kullandı:

İktidar kanadından son dönemde FETÖ ile işbirliğini itiraf eden açıklamalar geliyor. Partiniz de FETÖ’cü olmakla suçlanmıştı. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

“Birincisi işin ucu kendilerine ve kendilerinden olanlara dokunur endişesi. İkincisi de bu mücadelede FETÖ’cülerin tenezzül ettikleri enstrümanları kullanmaları. AKP, ‘Benden olup suç işleyenler kandırılmıştır.’ Senden olup işleyenler suçludur, şer güçlerin adamıdır’ diyor. Ayrıca yaptığı onca hataya rağmen namlu kendisine doğrultulmuş biri olarak Erdoğan’ı FETÖ ile mücadelede olmazsa olmaz olarak görüyorum. Ama Erdoğan’a da adalet duygusu lazımdır. FETÖ’cülerle mücadele edecekseniz asla onlara benzemeyeceksiniz.”