Yandaş Selvi'den gençliğe tehdit: Dislike atan dislike’lanır

Abdulkadir Selvi, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Youtube yayınına yoğun şekilde 'dislike' tepkisi verilmesi üzerine gençliği "uyardı".

Yandaş Selvi'den gençliğe tehdit: Dislike atan dislike’lanır

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın YKS öncesi gençlerle Youtube üzerinden yaptığı canlı yayına tepki olarak yüzbinlerce ‘dislike’ (beğenmeme) atılmıştı.

Yayına verilen bu büyük tepki, bir süredir Türkiye’de de kullanılan bir kavram olan “Z Kuşağı” tartışmalarını yeniden alevlendirirken, konuyu köşesine taşıyan Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi’den gençliğe “uyarı” geldi.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü “Z kuşağını yakından tanıma” başlıklı yazısında “Z kuşağının oylarını almaya talip olan siyasi partilerin bu gençleri iyi tanıması gerekiyor. Çevre, insan hakları, hayvan hakları ve sıfır atık konusunda duyarlı olan bu gençler, aynı zamanda yerel değil, dünyalı. ‘Dünyalı dedik’ de ‘Ülke sevgileri yok’ demedik. Ama bir kedinin ölümü için dünyayı yakabilirler.” dedi.

Selvi yazısının son kısmını ise “Bu da benden Z kuşağı gençlere gelsin: Gençler, şimdiden uyarayım dislike atan dislike’lanır.” ifadeleriyle tamamladı.