Yandaş Işılak'tan şarkısıyla ilgili yorumlar üzerine yanıt

AKP eski İstanbul milletvekili Uğur Işılak, yaptığı 'Öz Eleştiri' şarkısı üzerine çıkan yorumların ardından Erdoğan'la fotoğrafını paylaşıp "Bilinsin ki, hem sözümün hem davamın arkasındayım!" dedi.

Yandaş Işılak'tan şarkısıyla ilgili yorumlar üzerine yanıt

AKP eski İstanbul milletvekili ve AKP için ‘Dombra’dan uyarlama seçim şarkısı da yapmış olan Uğur Işılak,  mart ayında ‘Öz Eleştiri’ isimli şarkı çıkardı.

Yandaş şarkıcının “Belki delirmedik ama kudurduk, Nefsimize göre bir dünya kurduk, Zevkin de keyfin de dibine vurduk, Tükettik her şeyi, neyimiz kaldı”, “Ufuk olmayınca dünden dem vurduk, Yarını olmayan günden dem vurduk, Biraz sıkışınca dinden dem vurduk, Tükettik her şeyi, neyimiz kaldı” gibi ifadeler içeren şarkısı kimilerince AKP’ye eleştiri ve Işılak’ın AKP’yle saflarının ayrıldığı şeklinde yorumlandı.

Işılak ise bu yönde çokça habere konu olması üzerine yaptığı sosyal medya paylaşımıyla safının değişmediğini ortaya koydu.

Şarkıyı paylaşan Işılak, bununla birlikte “Bilinsin ki, hem sözümün hem davamın arkasındayım !” diye yazıp AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı selamladığı fotoğrafını paylaştı.