Yandaş Barlas: Ne yapıp yapmalı, Erdoğan'ın 2023'ten sonra da Cumhurbaşkanı olması sağlanmalı

Sabah yazarı Mehmet Barlas, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için "Ne yapıp yapmalı ve 2023'ten sonra da Cumhurbaşkanı olarak kalması sağlanmalı" dedi

Yandaş Barlas: Ne yapıp yapmalı, Erdoğan'ın 2023'ten sonra da Cumhurbaşkanı olması sağlanmalı

AKP’nin yayın organı Sabah Gazetesi‘nin başyazarı ve “her dönemin yandaşı” olarak nitelenen Mehmet Barlas, bugünkü köşe yazısında AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “vazgeçilmezliğine” vurgu yaptı.

Erdoğan‘ın Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin ikinci yılını anlattığı konuşmasını farklı siyasi görüşlerden arkadaşlarıyla izlediklerini belirten Barlas, “Cumhurbaşkanı’nın konuşması bittikten sonra, biz dinleyiciler bir araya geldik. Lafı eğip bükmeye hiç gerek yok. Hepimiz hayranlığımızı ve minnetimizi seslendirmekte yarışıyorduk. Bazılarımız “Ne yapıp yapmalı ve Erdoğan’ın 2023’ten sonra da Cumhurbaşkanı olarak kalması sağlanmalı” şeklinde açıklıyorduk düşüncemizi.” diye yazdı.

Mehmet Barlas, Erdoğan döneminde yapılan “icraat”ları anlattığı yazısında, “Hepimiz bir ağızdan bunları söylerken, her cümlenin sonunda “Erdoğan’ın kıymetini bilmeliyiz. Türkiye’nin eline geçen bu şansı ziyan etmemeliyiz” diyorduk.” ifadelerini kullandı.