Volkan Konak 'yaksınlar bedenimi' dedi, AKP ve MHP'den insanlık dışı tepkiler geldi

"He ordan ota ete külün dökülsün al sana haram nimet, al sana salgın hastalığa davet."

Volkan Konak 'yaksınlar bedenimi' dedi, AKP ve MHP'den insanlık dışı tepkiler geldi

Sanatçı Volkan Konak, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da sahne aldığı sırada, son dönemde yaşanan deprem ve çığ facialarıyla ilgili konuşmuş ve daha sonra da ölümünün ardından cesedinin yakılmasını istediğini açıklamıştı.

Bedeninin yakılıp Trabzon’a dökülmesini vasiyet eden Konak, “Siz sevenlerime vasiyetimdir ne olur beni gömmesinler, yaksınlar benim tüm bedenimi. Bir kutuya koyup Karadeniz’imin üstüne bir helikopter ile savursunlar tüm küllerimi özellikle Trabzon’umun üstüne” diye konuşmuştu.

Volkan Konak’ın bu sözleri sonrası gericiler nefret dolu paylaşımlarda bulundu. AKP ve MHP teşkılatlarındaki yöneticilerden bazıları da bu çevrelerden geri kalmadı.

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, Volkan Konak’ın hesabını etiketleyip “Cesedimi yakın demişsin! La çok pis kokar, niye insanlarımızı o pis kokuyla rahatsız ediyorsun? Hayrola sıkıntın nedir? Direk denize atmalarını isteseydin!…” ifadelerini kullandı.

AKP Gaziantep İl Gençlik Kolları yöneticisi Esin Kübra Polat da Volkan Konak’a ve isteğine yönelik “He ordan ota ete külün dökülsün al sana haram nimet, al sana salgın hastalığa davet. Deli midir nedir ya 24 yıllık Fenerbahçeliyim ben bile Trabzon’a şu kötülüğü yapmayı aklımdan geçirmedim” diye yazdı.