VİDEO | Yine polis şiddeti: Şerefsizler içeriye girsenize!

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde evinin bahçesinde oturan bir yurttaşa onlarca polis saldırdı.

VİDEO | Yine polis şiddeti: Şerefsizler içeriye girsenize!

Tekirdağ Çorlu’ya bağlı Silahtarağa Mahallesi’nde çok sayıda polisin evinin önünde oturduğu iddia edilen yurttaşı darbettiği görüntüler paylaşıldı.

Görüntülerde çok sayıda polisin uyguladığı şiddet ile bağırıp küfür ve tehdit ettiği yurttaşlara ters kelepçe yaptığı görülüyor.

Görüntüleri paylaşan gazeteci Ali Osman Önder, YouTube kanalına da yüklediği videoya şu açıklamayı yazdı:

“Dursun Gültaş. Aslen Sinoplu. Kendi halinde bir gariban. Tek suçu evinin önünde oturması. Görgü tanıklarının iddiasına göre, Tekirdağ Çorlu’da silahtarağa mahallesinde evinin önünde otururken devriye gezen bir polis kendisine, ‘Şerefsizler içeriye girsenize’ diye bağırıyor. Vatandaş da polise, ‘Bu üslup devletimizin polisine yakışmıyor’ diye tepki gösterince, polis ‘Kes sesini lan’ diyerek Dursun Gültaş ve ailesine girişiyorlar. Tam 4 araba ekip ailenin tamamını dövüyorlar. Görüntüyü çeken kişi fark edilince ellerinden görüntüyü almak için onun da peşinden bulunduğu yere gidiyorlar. Polis devletimizin polisidir. Polisin bu davranışı kabul edilemez. Her daim polise, askere dua eden bu millete bu zulüm yapılmamalıdır.”