VİDEO | İzmirlilere nefret kustu: Namussuz gavurlar, inşallah koronadan ölürsünüz

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'nın annesi, İzmirlilere yönelik nefret dolu ifadeler sarfetti.

VİDEO | İzmirlilere nefret kustu: Namussuz gavurlar, inşallah koronadan ölürsünüz

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zekiye Çomaklı, İzmirlilere yönelik hakaret dolu ifadeler kullandı.

Sosyal medyada paylaşılan videodaki konuşmasına göre Zekiye Çomaklı, dünyanın birçok yerinde Hristiyan ile Yahudilerin ezan dinleyip, Kuran okuyarak korona virüse karşı mücadele ettiğini öne sürdükten sonra “Bizim İzmir’deki dinsiz, imansız anladık gavursunuz, tamam ama gavur olunur da gardaş bu kadar mı namussuz gavur olunur? Bu kadar mı haysiyetsiz gavur olunur, azıcık efendi gavur olun. Dedelerinizi denize döktük diye bu düşmanlık niye? Burası Müslüman Türk devleti. İnşallah sizi korona vurur da biz de kurtuluruz” ifadelerini kullanıyor.

Zekiye Çomaklı 2017 yılında Sümeyye Erdoğan’ın yöneticisi olduğu KADEM’in “Kadın ve Demokrasi Buluşması”nda konuşma yapmış, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da bulunduğu program sonrası Erdoğan ve Çomaklı samimi fotoğraflar vermişti.

Büyük tepki çeken sözler sarfeden Çomaklı’nın aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın annesi olduğu biliniyor.