Veyis Ateş: Kandırıldık

Veyis Ateş, Halk TV'de yayınlanan Ayrıntılar programında, geçmişte 'FETÖ'ye övgüler dizdiği paylaşımlarıyla ilgili konuştu.

Veyis Ateş: Kandırıldık

Halk TV’de Enver Aysever’in programına konuk olan Veyis Ateş, sunuculuk yaptığı Habertürk TV’de söylediği, “Terörle arasına mesafe koymayan buraya çıkamaz” sözleri ve geçmişte kendisinin yaptığı ‘FETÖ’ lehine paylaşımlar hakkında konuştu.

Ateş, sözkonusu paylaşımları hakkında, “‘Bunları hâlâ niye silmiyorsun’ diye soranlar var, bir utanç olarak duruyor onlar. Bu kadar iyi niyetimizin, gururlanmamızın geldiği yerde sonucu bu” dedi.

Ateş’in açıklamaları şu şekilde:

Kendisini en çok etkileyenin Türkçe Olimpiyatları olduğunu söyleyen Ateş, “Ben bu mahalleyi bilirim. Bu mahallenin içerisinde büyüdüm. Burada öyle bir yapı var ki; Türkçe Olimpiyatları, dünyanın muhtelif yerlerinde okullar… Bütün o zamanki iklimi düşünün bununla gurur duyuyorsun, heyecanlanıyorsun.Terörle arasına mesafe koymayanlar falan diyorum, bir gün içerisinde bunların organize olup önüme konulması ilginç. “Bunları hâlâ niye silmiyorsun” diye soranlar var, bir utanç olarak duruyor onlar. Bu kadar iyi niyetimizin, gururlanmamızın geldiği yerde sonucu bu.” ifadelerini kullandı.

Ateş, Enver Aysever’in ‘Kandırıldığını düşünüyor musun?’ sorusuna ”Ben şahsen utanıyorum ve kandırıldım diyorum. Hepimiz kandırıldık” cevabını verdi.