Vekilliği düşürülen 3 isim Meclis sitesinden çıkarıldı

Berberoğlu, Güven ve Farisoğulları’nın isimleri, kararının açıklanmasından hemen ardından TBMM’nin sitesindeki ‘Milletvekilleri’ sayfasından çıkarıldı, ‘Milletvekilliği Sona Erenler’ sayfasına taşındı

Vekilliği düşürülen 3 isim Meclis sitesinden çıkarıldı

Milletvekillikleri düşürülen üç isim TBMM’nin sitesinden de çıkarıldı.

CHP’li Enis Berberoğlu ile HDP’li Leyla Güven ve Musa Farisoğulları’nın milletvekillikleri Meclis’te okunan tezkerelerin ardından düşürüldü. Üç isim, kararının açıklanmasının hemen ardından TBMM’nin sitesindeki ‘Milletvekilleri’ sayfasından çıkarıldı, ‘Milletvekilliği Sona Erenler’ sayfasına taşındı.

JET HIZI!

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ile HDP’nin Hakkari Milletvekili Leyla Güven ve Diyarbakır Milletvekili Musa Farisoğulları’nın milletvekillikleri haklarında kesinleşmiş yargı kararları olduğu gerekçesiyle düşürüldü. TBMM’nin internet sitesinde ise jet hızıyla güncelleme yapıldı.

Berberoğlu, Güven ve Farisoğulları’nın isimleri, kararının açıklanmasından hemen ardından TBMM’nin sitesindeki ‘Milletvekilleri’ sayfasından çıkarıldı, ‘Milletvekilliği Sona Erenler’ sayfasına taşındı.Vekillerin isimlerinin yer aldığı sayfalardaki bilgiler kısmına “ANAYASAYA GÖRE MİLLETVEKİLLİĞİNİN DÜŞMESİ – 04.06.2020” ifadeleri eklendi.