Valinin düzenlediği 'koronavirüs toplantısı'na AKP'liler katıldı, uzmanlar çağrılmadı

Valilerin yaptığı toplantılara uzmanlar yerine sadece AKP'liler çağrılıyor. Vali Mahmut Çuhadar'ın başkanlığında düzenlenen 'Koronavirüs Toplantısı'nda AKP'li milletvekilleri ve il yöneticileri katıldı.

Valinin düzenlediği 'koronavirüs toplantısı'na AKP'liler katıldı, uzmanlar çağrılmadı

Mardin’de tıp fakültesi kurmak için yapılan etkinliğe akademisyenler çağrılmadı. Adıyaman’daki koronavirüs toplantısında ise doktorlar yoktu.

Mardin Artuklu Üniversitesi’ne Tıp Fakültesi kurulması için üniversite kampüsünde yapılan istişare toplantısına, Vali Mahmut Demirtaş ve Rektör İbrahim Özcoşar’ın yanı sıra AKP İl Başkanı Faruk Kılıç ve AKP’li belediye başkanları da katıldı. ‘Koronavirüs toplantısı’nda vali başkanlık etti ve sadece AKP’liler katıldı.

Sözcü’nün haberine göre, 10 Ekim’de düzenlenen etkinliğe, akademisyenlerin değil de AKP İl Başkanı’nın katılması dikkat çekti. AKP Mardin İl Başkanlığı toplantıyı sosyal medyadan bir fotoğrafla paylaştı. Adıyaman’da da benzer görüntü yaşandı. Vali Mahmut Çuhadar’ın başkanlığında düzenlenen ‘Koronavirüs toplantısı’nda AKP’li milletvekilleri ve il yöneticileri katıldı.

‘Tıp Fakültesi Zirvesi’ni sosyal medya hesabından bu fotoğrafla paylaşan AKP Mardin İl Başkanlığı, “İstişare toplantısı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.