Vali Yerlikaya: Devletimiz Covid-19'la mücadelede mükemmel, sıkıntımız yok

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İl Pandemi Kurulu Toplantısı'nda koronavirüsle mücadeledede devletin "mükemmel bir duruş" sergilediğini öne sürdü, "İstanbul’da da diğer yerlerde de bir sıkıntımız yok" dedi.

Vali Yerlikaya: Devletimiz Covid-19'la mücadelede mükemmel, sıkıntımız yok

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında İl Pandemi Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

AFAD (Afet ve Acil Durum Müdürlüğü) Hasdal Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen toplantıda, alınan tedbirler, yapılan denetimler, filyasyon ve izolasyon takip çalışmaları ile kademeli mesai konuları ele alındı.

Vali Yerlikaya, toplantı açılışında gerçekleştirdiği konuşmada, “İstanbul ve ülke genelinde devletimiz Covid-19 ile mücadele milletiyle beraber gerçekten mükemmel bir duruş sergiliyor. Çok güçlü bir sağlık sistemimiz olduğunu sadece biz söylemiyoruz, dünya da bunu kabul ediyor. Hastalığın tedavi süreci var. Bu hastalığa yakalanan vatandaşlarımızın tedavi süreciyle ilgili güçlü sağlık sistemimiz sayesinde İstanbul’da da diğer yerlerde de bir sıkıntımız yok.” iddiasında bulundu.

Yerlikaya, “İstişare etmemiz, görüş alışverişinde bulunmamız, değerlendirme yapmamız gereken bütün dostlarımız burada. İl Pandemi Kurulu’muzun şehrimizde salgınla mücadelesinde hayırlara vesile olacak kararlar alınmasını temenni ediyorum.” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.