Üstyapı Fanzin'in 7. sayısı çıktı!

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Hukuk Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan Üstyapı Fanzin'in 7. sayısı çıktı.

Üstyapı Fanzin'in 7. sayısı çıktı!

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ve Hukuk Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan Üstyapı Fanzin’in 7. sayısı çıktı.

Okumaya, tartışmaya, üretmeye ve sorgulamaya devam eden öğrenciler tarafından hazırlanan Üstyapı Fanzin 7. sayısına ulaştı. Salgın nedeniyle dijital ortamda yayın hayatına devam eden Üstyapı Fanzin’in bu sayısında geçtiğimiz Mayıs ayına dair bir dizi başlık ele alındı.

İçeriğe bir göz atacak olursak;

Pandemi sürecinde eğitim ve köy hayatı hakkında yazılmış “Hukuk Öğrencisinden Mektup”

Fikirleri ve geliştirdiği teori ile işçi sınıfının yolunu aydınlatan Karl Marx’ın fikir dünyasını eserleri üzerinden ele alarak inceleyen “Ölümsüz Devrimci 202 Yaşında!”

Faşizmi mezara gömen Başkomutan Stalin ve Kızıl Ordu’nun büyük zaferi “Büyük Anayurt Savunması ve Faşizmin Korkulu Rüyası Başkomutan Stalin”

Alevli 68 kuşağından bir portre olarak Amerikan emperyalizmine karşı tam bağımsız Türkiye’de ısrarla inat eden Deniz Gezmiş ve idamı üzerine “Hoşçakal Kardeşim”

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı üzerine tarihsel bir bakış “Dünyada ve Türkiye’de 1 Mayıs”

Sosyalizm mücadelesinden hiç vazgeçmeyen, Küba Devriminin mimarlarından Che Guavera hakkında “20. Yüzyılın Latin Amerikalı Devrimcisi Che Guevara”

Üstyapı Fanzin’in 7. sayısına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.