Üniversiteli ve liseli gençlik Milli Eğitim Müdürlüğü önünde buluşacak: Eğitimdeki eşitsizlikler öldürüyor!

Üniversitelerde ve liselerde gençliğin mücadele örgütü, TKH Gençliği ile Sosyalist Liseliler eğitimde artan fırsat eşitsizliğinin getirdiği sonuçlara karşı İstanbul'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde buluşacaklarını duyurdu.

Üniversiteli ve liseli gençlik Milli Eğitim Müdürlüğü önünde buluşacak: Eğitimdeki eşitsizlikler öldürüyor!

Üniversitelerde ve liselerde gericiliğe ve piyasacılığa karşı mücadele eden gençlik, “Eğitimdeki eşitsizlikler öldürüyor!” diyerek, yarın İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde buluşacağını açıkladı.

Altyapı yetersizliklerinin öğretmenlerin ve öğrencilerin hayatlarına dahi mal olduğu bu süreç, uzaktan eğitimdeki eşitsizliklerin derinleştiği bir kez daha ortaya koyuyor.

TKH Gençliği ve Sosyalist Liseliler, uzaktan eğitimdeki eşitsizliklerin artmasına, altyapı sorunlarından kaynaklı gençliğin, öğretmenlerin ve ailelerin yaşadıkları sorunlara karşı İstanbul’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde buluşacaklarını duyurdu.

“Parasız, Eşit, Ulaşılabilir Eğitim İçin Buluşuyoruz!” diyen gençlik 7 Ekim Çarşamba (yarın) 15.00’da İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde buluşacak.