Ülkede şebekeler çöktü, Ulaştırma Bakanı GSM şirketlerini kutladı

Sokağa çıkma yasağı günlerinde birbirlerine telefon yoluyla ulaşmak isteyen milyonlarca yurttaş, GSM operatörlerinde kaynaklı olarak mağdur oldu. Doğal afet zamanlarında da yaşanan bu sorun ortadayken, Bakan

Ülkede şebekeler çöktü, Ulaştırma Bakanı GSM şirketlerini kutladı

Sokağa çıkma yasağı günlerinde birbirlerine telefon yoluyla ulaşmak isteyen milyonlarca yurttaş, GSM operatörlerinde kaynaklı olarak mağdur oldu. Doğal afet zamanlarında da yaşanan bu sorun ortadayken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ise operatör şirketleri “kutlayacak” bir neden buldu.

TV8 ve Acun Medya’nın patronu Acun Ilıcalı’nın Instagram’dan yaptığı canlı yayınla 3 milyon kişiye ulaşarak daha önce 2 milyonla ABD’li bir rapçiye ait olduğu söylenen rekoru kırdığı belirtildi.

Bu canlı yayın sonrasında ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan GSM operatörlerine kutlama, Acun Ilıcalı’ya teşekkür geldi.

Bakan Karaismailoğlu, Twitter hesabından Ilıcalı ve Survivor yarışmacılarının “rekor” kırdığı anın görüntüsünü, “3 milyon kişiyi 2 dakika içerisinde tek bir yayına bağlama başarısı gösteren servis sağlayıcılarımızı kutluyorum. Haberleşme altyapımızın gücünü gösterme fırsatı sunan @acunilicali’ya teşekkür ediyorum” notuyla paylaştı.