'Ulan fakirler' diyen AKP'li gençlik kolları yöneticisi istifa etti

Girdiği jakuzide keyif yaparken "Ulan fakirler, oğlum beni rahatsız etmeyin" dediği görüntüleri ortaya çıkan AKP Gençlik Kolları yöneticisi istifa açıklaması yaptı.

'Ulan fakirler' diyen AKP'li gençlik kolları yöneticisi istifa etti

Şanlıurfa AKP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, girdiği jakuzide keyif yaparken, yoksullarla alay ettiği ve “Ulan fakirler, oğlum beni rahatsız etmeyin. Tamam mı? Biraz keyif edeceğim de” dedi. Çirkin görüntüler sosyal medyaya düştü ve çok sayıda tepki geldi.

Tepkilerin ardından Saraç bugün bir açıklama yaparak başkanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İstifa açıklamasında, görüntülerin yeni olmadığını söyleyen Saraç, yaptığının “espri” olduğunu ve kötü niyetli olmadığını öne sürdü, “Video gerçekten saf ve temiz bir niyet ile izlendiğinde ironi amaçlı çekilen bir video olduğu ve asla toplumun bir kesimini aşağılamak amacı gütmediği görülecektir.” ifadelerini kullandı.

Gelinen noktada yaşananların partiye zarar verdiğini gördüğünü belirten Saraç, “Bu sebeple Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, halkımdan ve bu davaya gönül vermiş dava arkadaşlarımdan özür dileyerek ayrıldığımı bildiriyorum.” dedi.