Uğrunda tezkere çıkarıldı: Trablus yönetimi Başkanı Londra'da alışverişte!

Libya’ya asker gönderilmesini düzenleyen Cumhurbaşkanlığı tezkeresi 325 ‘kabul’e karşılık 184 ‘ret’ oyu ile Meclis'ten geçmişti.

Uğrunda tezkere çıkarıldı: Trablus yönetimi Başkanı Londra'da alışverişte!

Meclis 2 Ocak Perşembe günü olağanüstü toplanarak Libya’ya Türk askerinin gönderilmesi için düzenlenen Cumhurbaşkanlığı tezkeresini oyladı. Tezkere AKP, MHP ve BBP’nin oyları ile kabul edildi.

TSK, Libya’daki ateşin içine sokulurken, Trablus yönetiminin Başkanı Fayez Al-Sarraj’ın Londra’da ailesi ile birlikte alışverişte görüldü.

Libya’ya asker gönderilmesini düzenleyen Cumhurbaşkanlığı tezkeresi 325 ‘kabul’e karşılık 184 ‘ret’ oyu ile Meclis’ten geçmişti.

Türkiye’den askeri yardım isteyen Trablus yönetiminin Başkanı Fayez Al-Sarraj’ın TBMM’de bu tartışmalar yaşanırken yılbaşını Londra’da geçirdiği ortaya çıktı.

Fayez Al-Sarraj’ın Londra sokaklarında gezdiği, alışveriş yaptığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. Bir kişi cep telefonu kamerası ile Fayez Al-Sarraj’ın bu görüntülerini çekti. Durumu fark eden Fayez Al-Sarraj paniğe kapıldı ve tepki gösterdi.

Libya Review isimli twitter hesabı o anları şöyle paylaştı: