Türkiye Komünist Hareketi haftalık basın toplantıları başlıyor

Türkiye Komünist Hareketi’nin (TKH) her hafta online olarak gerçekleştireceği basın toplantılarının ilki, 12 Haziran Cuma günü saat 14:00'da TKH MK Üyesi Kurtuluş Kılçer'in katılımıyla gerçekleştirilecek.

Türkiye Komünist Hareketi haftalık basın toplantıları başlıyor

Türkiye Komünist Hareketi’nin (TKH) her hafta online olarak gerçekleştireceği basın toplantıları yarın başlıyor. TKH’den yapılan açıklamada canlı olarak yayınlanacak olan, gündemin komünistlerin gözünden değerlendirildiği basın toplantılarının ilkinin 12 Haziran Cuma günü TKH Merkez Komite Üyesi Kurtuluş Kılçer’in katılımıyla gerçekleştirileceği belirtilirken, yayın bilgilerine ilişkin şu ifadeler yer aldı:

“Türkiye Komünist Hareketi’nin (TKH) her hafta online olarak gerçekleştireceği basın toplantıları başlıyor. Canlı olarak yayınlanacak olan, gündemin komünistlerin gözünden değerlendirildiği basın toplantılarının ilki 12 Haziran Cuma günü TKH Merkez Komite Üyesi Kurtuluş Kılçer’in katılımıyla gerçekleştirilecek. TKH YouTube kanalı üzerinden 12 Haziran Cuma saat 14:00’da canlı olarak yayınlanacak olan basın toplantımıza, tavrını eşitlikten, özgürlükten ve kardeşlikten yana koyan tüm basın emekçileri ve yurttaşlarımız davetlidir.”

https://twitter.com/komunisthareket/status/1271076737833721859