TRT'de muhabirden skandal ifadeler: Manisa olduğu ortaya çıkınca ferahladık

Dün akşam saat 22:22’de merkez üstü Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Musalar’da deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Manisa Valiliği konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 4 vatandaşın yaralandığını, 5 metruk binanın yıkıldığını ve bazı binalarda da hasar olduğunu ifade etmişti. Deprem sonrasında TRT Haber’de canlı olarak depreme ilişkin yayına başladı. TRT... View Article

TRT'de muhabirden skandal ifadeler: Manisa olduğu ortaya çıkınca ferahladık

Dün akşam saat 22:22’de merkez üstü Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Musalar’da deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Manisa Valiliği konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 4 vatandaşın yaralandığını, 5 metruk binanın yıkıldığını ve bazı binalarda da hasar olduğunu ifade etmişti.

Deprem sonrasında TRT Haber’de canlı olarak depreme ilişkin yayına başladı. TRT Haber’de Nilgün Balkaç’ın sunduğu “Birinci Sayfa” programına İstanbul’dan bağlanan TRT Haber muhabiri Köksal Gökçe’nin sözleri tepkilere neden oldu.

TRT Haber muhabiri Köksal Gökçe, depremin İstanbul’da da hissedildiğini söyleyerek, “Acaba depremin merkezi İstanbul mu diye de kendimize sorduk. Hemen telefonlara sarıldık ancak ilk gelen bilginin de Manisa olduğu ortaya çıkınca da doğrusu biraz da İstanbullular olarak ferahladık” dedi.