Trabzonspor Başkanı: Sözcü ve Fox gibi olanların IQ’ları düşük

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, maske takmasını eleştirenlerle ilgili konuşurken "IQ’larının düşüklüğünden kaynaklanıyor” dedi.

Trabzonspor Başkanı: Sözcü ve Fox gibi olanların IQ’ları düşük

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir “Nisan ayının sonuna kadar seyircisiz oynamaya devam edeceğiz” dedi. Koronavirüs salgını nedeniyle sporcuların sağlığının riske atılması pahasına maçların oynanmasına devam edilmesi kararı tepki çekerken kararı savunan kulüp başkanlarından biri olan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Başakşehir maçı sonrası maske ile basın toplantısı yapmıştı.

Hem böyle bir önlem alıp hem de maçlara devam edilmesini savunması eleştirilen Ağaoğlu, “Sözcü ve Fox gibi olanlar her zaman devleti eleştirmek için bir yerler üzerinden bu tarz işler yapıyorlar. IQ’larının düşüklüğünden kaynaklanıyor” ifadesini kullandı.

Karadeniz Gazete‘ye konuşan Ağaoğlu “Biz ‘ligler ertelensin, ertelenmesin veya seyircisiz oynansın’ diye bir şey demedik. Biz en başından beri, ‘Devletimizin aldığı her türlü kararın arkasındayız’ dedik. Devletimiz de seyircisiz oynama kararı vermiş. Ve aynı zaman da önlemlerinizi de alın demiştir. Ben de o gün maçtan sonra, önlemler dahilinde maske taktım. Maske korunmak için değil, sende olan bir hastalığı bulaştırmamak içindir” dedi.

Ağaoğlu, daha sonra şunları söyledi:

“Toplumsal bir hassasiyet varsa, herkes kurallara uymalı. Burada kendini değil, toplumu koruyup kollamak lazım. Maske takmam nedeni ile beni eleştirenlere de aslında cevap vermiyorum. Sözcü ve Fox gibi olanlar her zaman devleti eleştirmek için bir yerler üzerinden bu tarz işler yapıyorlar. IQ’larının düşüklüğünden kaynaklanıyor”