TKH: Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, FETÖ’nün ortağı AKP’dir!

Türkiye Komünist Hareketi'nden açıklama: Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, FETÖ’nün ortağı AKP’dir!

TKH: Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, FETÖ’nün ortağı AKP’dir!

Türkiye Komünist Hareketi (TKH), CHP’nin ‘FETÖ’nün siyasi ayağı’ çıkışına ilişkin AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Parlamentonun içinde veya herhangi siyasi partide, AK Parti’de, MHP’de bu tür adamlar mı var? Hadi ispatla. Eğer ispatlayamıyorsan demek ki bunlar sende…” sözleri üzerine bir açıklama yayınladı.

FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılması konusunda Meclis’e sunulan önergenin AKP ve MHP tarafından engellendiği hatırlatılan açıklamada “FETÖ’ye “ne istediler de vermedik” diyenler bellidir” ifadeleri yer aldı.

Türkiye Komünist Hareketi tarafından “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, FETÖ’nün ortağı AKP’dir!” başlığıyla yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılması konusunda Meclis’e sunulan önerge AKP ve MHP tarafından engellendi. Bugün FETÖ ile mücadele ediyoruz diyen AKP ve MHP’nin bu engellemesi kimseyi şaşırtmamıştır.

Erdoğan bugün “Parlamentonun içinde veya herhangi siyasi partide, AK Parti’de, MHP’de bu tür adamlar mı var? Hadi ispatla. Eğer ispatlayamıyorsan demek ki bunlar sende… Ya CHP içinde var, ya İP’te var, ya HDP’de var.” diyebilmiştir.

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış!

FETÖ’ye “ne istediler de vermedik” diyenler, FETÖ okullarından mezun olanlar, Türkçe Olimpiyatlarına katılanlar, FETÖ evlerinde maklubeye kaşık sallayanlar, FETÖ’nün kumpas davalarının savcısı olanlar, Ankara’yı parsel parsel FETÖ’ye satanlar, BankAsya’nın açılışına katılanlar, FETÖ’cüleri devletin üst makamlarına ve her kademesine atayanlar bellidir!